realm

Математика за оваа сезона

MAMA'S

ТРГОПРОДУКТ д.о.о

Фабрика за преработка на зеленчук и овошје

с. Дабиле, 2400 Струмица, Македонија

Тел: +389 34 330 065

Факс: +389 34 323 065

е-пошта: contact@mamasfood.mk

Не пропуштајте ја оваа прилика..

Промотивно, MAMA'S ајвар 700 гр. по специјална сезонска цена само во Септември и Октомври во маркетите на Tinex, Vero, Ramstore и Carrefour